2 Ağustos 2011 Salı

Marmara Üniversitesi 83 Öğretim Üyesi Alacak




Marmara Üniversitesi Rektörlüğünce, çeşitli fakültelerde hizmet vermek için 83 öğretim üyesi alacak.
Rektörlüğün konuya ilişkin duyurusu Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, üniversitenin Atatürk Eğitim Fakültesi Ana Bilim dalı için 9 yardımcı doçent, Diş Hekimliği Fakültesi için 1 profesör, 1 yardımcı doçent, Eczacılık Fakültesi için 1 doçent, Fen Edebiyat Fakültesi için 5 profesör, 9 doçent, 4 yardımcı doçent, Güzel Sanatlar Fakültesi için 1 yardımcı doçent, Hukuk Fakültesi için 2 profesör, 1 doçent, 6 yardımcı doçent, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi için 3 profesör, 3 doçent, İlahiyat Fakültesi için 1 yardımcı doçent alınacak.
Üniversitenin Mühendislik Fakültesi için 3 profesör, 6 yardımcı doçent, Sağlık Bilimleri Fakültesi için 2 doçent, 3 yardımcı doçent, Teknoloji Fakültesi için 2 profesör, 4 doçent, 4 yardımcı doçent, Tıp Fakültesi için 1 profesör, 6 doçent,1 yardımcı doçent, Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu için 2 doçent, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu için 1 doçent ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için de 1 profesör istihdam edilecek.
Profesör ve doçent kadroları daimi statüde olacak ve istekliler, 15 gün içerisinde rektörlüğe başvuruda bulunacak.
Yardımcı Doçent kadrosuna başvurular da 15 gün içerisinde ilgili birime bizzat yapılacak.
Ufuk Üniversitesi tarafından da Tıp Fakültesinin İç Hastalıkları /Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları ile Tıbbi Genetik bölümleri için 2 profesör alınacak.
Başvurular 15 gün içerisinde Rektörlük Personel Müdürlüğü'ne teslim edilecek. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından da 2547 sayılı Kanun uyarınca Üniversitenin Tıp Fakültesine öğretim üyeleri alınacak. Aranacak niteliklere ''http://www.ismu.edu.tr'' adresinden ulaşılabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder